• Club van 1925

  De club van 1925 is opgericht op 8 januari 2023. Doel van de club van 1925 is het (mede) financieren van initiatieven die door leden van Victoria’25 zijn ingediend bij onafhankelijke commissie. Om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan deze initiatieven wordt er geld ingezameld door middel van contributie van leden van de club van 1925, de wedstrijdbalsponsoren en de Vrienden van Victoria’25.

  Aanmelden
  Aanmelden voor de club van 1925 kan door een bericht te sturen aan clubvan1925@gmail.com. Vermeld hierin je naam, de (bedrijfs)naam/namen die je op het bord mag komen en je telefoonnummer. De contributie bedraagt €50 per jaargang en als dank wordt uw naam op het bord geplaatst. Informatie over de Vrienden van Victoria’25 is te vinden boven de bar.

  Verzoek indienen
  Leden van Victoria’25 kunnen via clubvan1925@gmail.com een verzoek indienen voor een financiële bijdrage die bijdraagt aan het versterken van het clubgevoel. Denk hierbij aan bijv. teamkleding met clublogo zodat het team er ook buiten het veld herkenbaar uitziet of aan een verbetering van ons sportpark. We zien graag dat de initiatief nemers ook zelf moeite nemen om andere geldschieters te zoeken. Eenmalige activiteiten zoals bijv. een barbecue of feestavond vallen hier niet onder. Noodzakelijk materialen zoals bijv. ballen, hesjes en tenues worden altijd door de club geleverd.

  De Commissie
  De commissie bestaat uit leden van Victoria’25 die betrokken zijn bij de club en worden ondersteund door de marketing en communicatie commissie. De jaargang van één seizoen loopt gelijk met het kalenderjaar en eenmaal per halve jaargang beoordeelt de commissie de ingediende plannen. De club van 1925 is geen officiële club, vereniging of stichting en het geld staat op een sub-rekening van Victoria’25 waardoor het bestuur altijd inzicht op de financiën kan houden.