• Sponsoring


  Van alleen contributiegelden kan een voetbalvereniging niet meer bestaan. Sponsorgelden zijn een vast onderdeel geworden van de begroting van elke voetbalvereniging. Victoria'25 wordt door vele ondernemers ondersteund. De shirtsponsoren zorgen voor de aankleding van de spelers en de reclameborden rondom het veld zorgen voor meer uitstraling van ons sportpark.

  Sponsormogelijkheden:

  1. Hoofdsponsoring
  2. Kledingsponsor
  3. Bordsponsor
  4. Wedstrijdbalsponsor
  5. Facilitair sponsor
  6. Club van 1925
  7. Sponsorkliks 

  1. Hoofdsponsor Het precieze pakket van de hoofdsponsor van Victoria'25 wordt bij het aangaan van het contract besproken en aansluitend vastgelegd. Op dit moment heeft Victoria'25 een hoofdsponsor. Indien je interesse hebt voor deze vorm van sponsoring kom je op een wachtlijst te staan.

  2. Kledingsponsor Kies je ervoor om kledingsponsor te worden, dan worden bij één of meerdere teams de shirts, trainingspakken of sporttassen voorzien van de gewenste reclame. Victoria'25 zorgt zelf voor de aanschaf van de kleding en het aanbrengen van de gewenste reclame.

  3. Bordsponsor Je kent ze vast wel, de reclameborden rondom een voetbalveld. Zonder deze borden mis je toch de uitstraling die bij een voetbalclub hoort. Bij Victoria'25 kun je reclameborden met enkelzijdige bedrukking langs het hoofdveld laten plaatsen. Ook is er mogelijkheid om in overleg een bord elders op het sportpark te plaatsen. Victoria'25 zorgt zelf voor de aanschaf van de reclameborden inclusief het aanbrengen van de gewenste reclame.

  4. Wedstrijdbalsponsor Het gehele seizoen zal er per wedstrijdbalsponsor een miniatuurvoetbal in ons clubhuis hangen met daarbij de naamsvermelding. Elke thuiswedstrijd van het 1e elftal zal er één sponsor worden omgeroepen vooraf de wedstrijd en deze zal vernoemd worden op social-media tijdens de wedstrijdaankondiging.

  5. Facilitair sponsor Het is ook mogelijk dat je Victoria'25 wilt steunen via je bedrijf, met of zonder dat hier reclame-uitingen tegenover staan. Dit is natuurlijk mogelijk. Huisvesting, lichtinstallatie, CV, grasmat en materialen moeten onderhouden worden en zijn ooit eens aan vervanging toe. In onderling overleg kunnen wensen bijna altijd in een passend jasje gegoten worden.

  6. Club van 1925 Hier volgt binnenkort meer info over.

  7. Sponsorkliks Iedereen kan ons steunen via Sponsorkliks dus ook de ondernemers. Door via onze Sponsorkliks pagina naar een website te gaan en daar een bestelling plaatsen, ontvangen wij een kleine commissie over het totaal bestelde bedrag. Lees hier meer.


  Bij interesse kunt u contact opnemen met Ben Driessen, Lotte Reijers of door een e-mail sturen naar info.victoria25@gmail.com. Uiteraard is er altijd meer mogelijk en kan er overlegt worden om een passend pakket samen te stellen.